Een website: tegenwoordig onmisbaar

Wanneer je op de dag van vandaag een onderneming op gaat starten is een website onmisbaar. Miljoenen mensen zoeken dagelijks meerder malen op het internet naar een bedrijf dat hun behoeftes kan vullen. Het merendeel van de ondernemingen is daarnaast online vindbaar. Hierbij geldt dan ook: 1 plus 1 is twee.

Behoeftes worden via het internet vervuld

Wanneer je tegenwoordig op zoek bent naar een hovenier wordt je behoefte met een simpele zoekopdracht in Google vervuld. Google schotelt binnen enkele seconden honderden resultaten aan je voor die relevant zijn voor jouw zoekopdracht.

Daarnaast zijn veel ondernemingen tegenwoordig ook op sociale media actief, waarbij ze de media gebruiken als uithangbord voor hun website.

Een website biedt vele voordelen: zo kan je erop kwijt wat je niet makkelijk in een gesprek kwijt kan. Daarnaast komt een website ook betrouwbaar over. Een klant kan een beeld vormen bij jouw onderneming en lezen wat jij allemaal doet. Ook kan een klant een offerte aanvragen via het internet.

Wanneer jij geen website hebt en een concurrent deze wel heeft bestaat er een enorm grote kans dat jij je potentiële klanten gaat verliezen aan je concurrent. Een website is dan ook écht onmisbaar!

Is een website duur?

Een veelgehoord argument is dat een website duur is, echter is dit tegenwoordig niet meer zo! Met diverse software kan je een website of webshop maken voor enkele euro’s per maand een website binnen een paar minuten. Ook bestaat er open-source website software, zoals WordPress, waar ook onze website op draait. Daarnaast betaal je tegenwoordig ook maar een paar euro per jaar voor een domeinnaam en een klein bedrag per maand voor webhosting.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *