Online geld verdienen

Voordat je op zoek ging naar mogelijkheden om je website rendabel te maken en vervolgens deze site bezocht, hebt je waarschijnlijk al heel veel onzinnige verhalen gelezen. Je las ‘verdien een riant inkomen van 6500 euro per maand zonder iets te doen’. Vervolgens zag je bewijs door middel van video’s en mooie statistieken. Ook de goede commentaren van zogenaamde eerdere kopers deden je twijfelen.

Natuurlijk weet je dat het niet waar kan zijn en dat de man achter de site probeert je wat geld afhandig te maken met zijn mooie praatjes, maar er is ook veel mogelijk. Hier zullen we uitleggen hoe het wel mogelijk is om online geld te verdienen.

De mogelijkheden van internet verkoop.

Hoe gaat dat precies in zijn werk zo een extra zakcentje verdienen door middel van het internet? Wel, er zijn enorm veel mogelijkheden. De een is al wat winstgevender dan de ander, maar voor het merendeel van deze methodes geldt één principe: hard werken. Het begint altijd met hard werk en het kan eindigen als duizenden euro’s per maand zonder iets te hoeven doen, maar dat is nog een droom. Het is maar weinigen gegeven om die droom te realiseren. Maar realiseer je wel dat als je ergens in gelooft, alles mogelijk is. Begin niet te groot en investeer in tijd en kennis. Hoe meer je weet over online verkopen en SEO, hoe sneller je bij je doel bent.

Hoe kan ik geld verdienen op internet?

Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen. We hebben 6 voorbeelden voor je verzameld:

Enquêtes invullen

Met enquetes invullen kan je online wat geld bijverdienen, maar let wel op dat het veel werk is om een redelijk bedrag te verdienen.

Dropshipping

Goedkope spullen doorverkopen. Je haalt jouw producten rechtstreeks bij Persoon A en verkoopt ze direct door – met winst – aan Persoon B. Als je goede dropshippers vindt, dan kan dit – in combinatie met een goede webshop (Marktplaats kan ook dienst doen als webshop) natuurlijk – zeer winstgevend zijn.

Google AdSense

De advertenties van Google passen zich automatisch aan aan de inhoud van de site. Handig om meer klikken (en meer geld) te verzamelen. Wereldwijd waarschijnlijk het bekendst omwille van de gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie. Hier valt zeker een aardige duit mee te verdienen. Vooraleerst je AdSense wilt gebruiken, moet je wel beschikken over een site met goede, unieke content.

Artikelen schrijven

Zeker aan Nederlandstalige artikelschrijvers is er een chronisch te kort. Beschik je ook schriftelijke kunstvaardigheid? Dan is dit zeker een optie. Het betaalt goed en het kan nog leuk zijn ook! Goede content site met honderden unieke artikelen over een interessant onderwerp kunnen veel geld opleveren.

Eigen foto’s verkopen via stocksites

Maak je als hobby fotograaf veel foto’s? Je kan er voor kiezen om meer generieke foto’s te ontwikkelen en die te verkopen via stockphoto websites.

Affiliatie marketing

Met affiliate marketing verkoop je voor een ander bedrijf producten. Je verkoopt de producten via jouw website en dan krijg je een percentage per verkocht product. Werkt!

Er zijn meer manieren, maar bovenstaande waren de meest bekende. Stop dus met die mailtjes en enquêtes in te vullen. Het is tijd voor iets wat wel opbrengt!